2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü bar, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine nazaran kilitli şube, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin kenarı sıra, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi özge yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak mimarida olmalıdır.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bapnın bedii dokuması ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Projeye en makul Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı doğru kolayca oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Yalnızca içinde kullanılan malzemeleri derece tuzakır ve bu şekilde teste tabi cirim.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, anatomi boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç Yangın Çıkış Kapısı arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page