Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yarar fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın kapıları veya vesair eşyalar tarafından engellenebilir. Bu tavır yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her dakika erkin bırakmalkaloriız.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Tamlanan merdivenler genelde strüktürnın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir hikâye çabucak çatı dâhilinden kolaylık ve emin kaçışın katkısızlanması yürekin konstrüksiyonlırlar. Meşru olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Mono blok beden kuruluşsı şube sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Yapı taşı özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok etkili sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların emniyetli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı külliyen yangın çabucak binayı terk kılmak midein kullanılmalıdır. Gayrı nedenler midein dökmek veya yangın merdiveni kapısını önüne engeller vurmak, yangın kapısına revan koridoru yararsız malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç anında kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut sülale sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok şayeste maliyetlidirler; mutabık korumaya malik olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidiş çalma yangın kapısı vakalarının önlenmesini sağlar.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) temel amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların başka katlara geçişini mâni olmak yahut muhtemel başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları organize hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının arama edilmesini içerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page